Η Εταιρεία

AKT Architects Construction Enterprises

H AKT Architects είναι μία εταιρεία που δημιουργεί μοναδικά κτίρια ,προσφέροντας αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.Τα ιδρυτικά στελέχη της, Κωνσταντίνος Τσαμπαρλίδης, Άλκης Τσαμπαρλίδης και Άντζελα Τσαμπαρλίδου  συνεχίζουν την παράδοση τριών γενεών κατασκευαστών.


Προτεραιότητα της εταιρείας είναι να ορίσει άψογα πρότυπα ασφαλείας προκειμένου να ικανοποιηθούν οι πιο απαιτητικές επιθυμίες των πολύτιμων πελατών . Το κύριο χαρακτηριστικό είναι η εναρμόνιση της πολυετούς εμπειρίας των ιδρυτικών στελεχών με τις μοντέρνες και καινοτόμες ιδέες των νεότερων μελών .Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία μοναδικών κτιρίων κατασκευασμένων σύμφωνα με τον ισχύοντα διεθνή κανονισμό.


Μετά από 50 έτη δημιουργίας και πολυάριθμα projects σε όλη την Αθήνα,η  AKT Κατασκευαστική εισπράττει την αναγνώριση των απόλυτα ικανοποιημένων πελατών της κι εν συνεχεία  κατοίκων στα διαμερίσματα όπου έχει δημιουργήσει.Τα σχέδια των κατασκευών της διακρίνονται όχι μόνο για την υψηλής ποιότητας κατασκευή τους αλλά και για την πρωτότυπη  αισθητική τους.


Δέσμευση της  ΑΚΤ Architects  είναι  να προσαρμόζεται στις αναγκες των καιρών και να επενδύει στην προνοητικότητά  και στην συνεχή βελτίωση της ποιότητας των κατασκευών.

Προτεραιότητά είναι η κατασκευή άριστα δομημένων κτιρίων,τα οποία δεν είναι μόνο σύμφωνα με τον οικοδομικό κανονισμό,αλλα και έτοιμα να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες συνθήκες ενδεχόμενων σεισμών που πολύ συχνα γίνονται στην Ελλάδα.

Ιδρυτικά Στελέχη

Η AKT Κατασκευαστική συνδυάζει την ιστορία και την εμπειρία 50 ετών με τις καινοτόμες ιδέες των νέων μελών της προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπωσιακά projects.

Ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Τσαμπαρλίδης ,συνεχίζει να διοικεί και να οδηγεί την εταιρεία στην επιτυχία ,όπως ακριβώς έκανε ο πατέρας του Κλεόβουλος Τσαμπαρλίδης.

Έχει κερδίσει τον σεβασμό και την αφοσίωση των εκατοντάδων πελατών του σε όλη την Αθήνα ,επί 40 συναπτά έτη.

Τα τελευταία χρόνια πλαισιώνεται από μία εξαιρετικά αποδοτική ομάδα με υψηλά προσόντα ,τον υιό του Άλκη , την κόρη του Αντζελα,οι οποίοι έρχονται με τη σειρά τους να κάνουν προσθήκη της διεθνούς εμπειριας κι επιστημονικής τους γνώσης στην επιχείρηση.

Ο Άλκης Τσαμπαρλίδης έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο Surrey της Αγγλίας με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών,είναι κάτοχος πτυχίου δομοστατικού μηχανικού από το πανεπιστήμιο Oxford της Αγγλιας και τέλος κάτοχος επιπρόσθετου μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθηνων. Εχει πολυετή εμπειρία εργαζόμενος σε κατασκευαστικές επιχειρήσεις στο εξωτερικό κάνοντας τα στατικά σχέδια κι επιβλέποντας τις εργασίες αποπεράτωσης σε κατασκευαστικά έργα.

Η Άντζελα Τσαμπαρλίδου έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και είναι κάτοχος πτυχίου αρχιτεκτονικής και εσωτερικής διακόσμησης.Προσθέτει το δικό της προσωπικό ύφος σε κάθε project όσον αφορά τη διαμόρφωση του εξωτερικού κι εσωτερικού χωρου του έργου.Ταυτόχρονα παρευρίσκεται σε όλα τα θέματα που προκύπτουν και σχετίζονται με τις απαιτήσεις της κατασκευής του έργου. 

Εταιρικό προφίλ